Chaozhou Fengye Industrial Co.,Ltd.

Chaozhou Fengye Industrial Co.,Ltd.

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Wereldwijd
Merken: fengye
Aantal werknemers: 200~300 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 50000000 - US$ 80000000
Opgericht Jaar: 1993
Export pct: 70% - 80%
Beschrijving bedrijf
Wij, Chaozhou Fengye Industriële Co.Ltd. in 1993, die twee hulp compamy heeft, werd gevestigd zijn Industrieel Co. van Fengye, Ltd, is een andere Fengye-Co. van Zirconium Nieuw Materialen, Ltd.Both onze twee bedrijven in de historische en culturele stad van ons land, Chaozhou worden gevestigd, die als „de Keramiekstad van China“ beroemd is. De afstand van onze fabriek aan Chaoshan-Luchthaven of Chaozhou-de Post van het Hoge snelheidsspoor is één uur door auto.

Is Fengye Industrieel Co., Ltd gespecialiseerd in het ontwikkelen van en het produceren van keramiekpigment en Zirconiumdioxydeproduct, met inbegrip van glansvlek, lichaamsvlek, opnemingsvlek, glaskleur, op-glanskleur, in-glanskleur, metaaleffect kleur, zirconiumdioxydepoeder en zirconiumdioxydebal  

 

Is Nieuw de Materialenco. van het Fengyezirconium, Ltd een professionele onderzoek en ontwikkelingsproductie van de high-tech ondernemingen van zirconiumdioxydeproducten, die 60.000 vierkante meters behandelen, met intelligente multifunctionele productie-installatie 28.000 vierkante meters; 700 vierkante meters en 10.000 het centrum tuin-stijl van de vierkante metersr&d test personeel het leven kwarten, zijn geschikt voor onafhankelijk geproduceerd poeder, vormend en sinterend de fijne verwerking van alle productieprocessen van fabrikanten op grote schaal. Het bedrijf introduceerde het isostatic drukken, stroomfestival, gelen, injecties, voegend en ander geavanceerd vormend materiaal, gebruikend gepatenteerde technologie om krachtige structurele ceramische producten voor zijn hoge hardheid te produceren, weerstand op hoge temperatuur, slijtage, corrosieweerstand, elektroisolatie, niet-magnetische, lichtgewicht en metaal onvergelijkelijke superioriteit, die wijd op de ruimtevaart, kernindustrie, aardolie, chemisch product, textiel, voedsel, medische apparatuur, machines en andere gebieden wordt gebruikt. Bedrijven die de „technologie eerst aanhangen, op integriteit-gebaseerde“ bedrijfsfilosofie, het „klanten eerst“ principe, om het standaardbeheer, de uitstekende kwaliteit en de goede klantenservice en het werk te verbeteren om duurzame win-win samenwerking te bereiken.

 
Certificaat
Standaard:ISO9001
Aantal:
Uitgiftedatum:2014-01-23
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal